Feedback van klanten

Dit is de feedback van klanten gebaseerd op mijn ontwerpen, werkwijze, communicatie en hun ervaringen met mij! Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor al de positieve beoordelingen die ik al heb mogen ontvangen! Dit geeft me een nog grotere boost om bij elk project het beste uit mezelf te halen en op deze manier de beste ontwerpen en zo goed mogelijk werk te leveren.

Ik ben dankbaar dat ik al zoveel toffe en uitdagende opdrachten heb mogen doen, veel nieuwe connecties gemaakt heb en leuke klanten heb mogen ontmoeten. Ik wil al mijn opdrachtgevers bedanken voor de beoordelingen en natuurlijk voor de prettige samenwerking!

Professioneel & resultaatgericht

Freelance grafische vormgeving

Voor al uw reclame-uitingen!

MILou

Zeer goede ervaring, Lisa heeft voor mij een erg mooi logo gemaakt voor mijn nieuwe website www.modelhome.nl het ontwerp paste precies bij mijn look en feel die ik voor ogen had. Tevens kreeg ik het logo snel binnen in alle soorten en maten waar ik om had gevraagd. Ik ben een zeer tevreden klant die zeker bij Lisa terug zal komen mocht ik weer een ontwerpklus hebben.

Logo ontwerp

frank

Ik heb zeer positieve ervaringen met Lisa haar werk en haar werkzaamheden. Kort geleden heeft zij voor mij een poster ontworpen waar ik nog steeds zeer tevreden mee ben. Eigen inbreng van Lisa en onderhandeling over het ontwerp heeft geresulteerd in een fantastisch eindproduct! Het mailverkeer met haar heb ik als zeer prettig ervaren. Ze mailt op een enthousiaste en persoonlijke manier, wat ik fijn vond aangezien het weer eens iets anders is dan alle standaard strakke zakelijke mails. Prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig, en haar werk is prachtig! Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft veel geduld met aanpassingen wat erg fijn is voor de klant.

Poster ontwerp

Joke

Goed contact, snelle levering en echt precies wat ik wilde. Ik ben heel tevreden over het werk en de samenwerking met Mystic Media. Ik zou haar dus ook zeker aan iedereen willen aanraden!

Brochure ontwerp

danny

Door Mystic Media / Lisa heb ik een cadeaubon laten ontwerpen voor Italiaanse Slippers. Ook na betaling van haar factuur heeft ze mij nog prima geholpen. Ik had namelijk problemen met het uploaden van het bestand naar de drukker. Bedankt Lisa!

Cadeaubon ontwerp

Selma

Ik ben een zeer tevreden klant! De samenwerking met Lisa is uitstekend verlopen. Ze doet wat ze beloofd en werkt snel.Bovendien heb ik haar ervaren als een aangename persoonlijkheid. Ik wist wat ik met mijn bedrijf uit wilde stralen en bij de vormgeving heeft Lisa mij uitstekend geholpen! Ze is creatief en heeft mijn ideeen visueel weten vorm te geven. Het is een groeiproces dat je samen doormaakt, waarbij Lisa heel goed aan weet te sluiten bij de wensen van de klant en ook haar eigen ideeen en ervaring inbrengt. Dat heeft geresulteerd in een supermooie huisstijl waar ik erg blij mee ben en trots op ben!! Ik kan Lisa, Mystic Media, dan ook zeker aanraden!!
Selma Beumer - Puur Uniek.

Huisstijl ontwerp

sharine

Hallo Lisa, Nogmaals wil ik je bedanken voor het mooie resultaat dat je hebt geleverd. Het geboortekaartje ziet er weer ontzettend leuk uit. Ik weet vanaf nu al dat ik veel complimenten zal krijgen, net zoals bij mijn huwelijkskaartje en het geboortekaartje die je voor mijn 1e kindje hebt gemaakt. Het was dus vanzelfsprekend dat ik nogmaals jou zou vragen om het geboortekaartje van mijn 2e kindje te ontwerpen. Je bent heel klantgericht, want je weet precies mijn ideeen in een ontwerp te plaatsen. Dit vind ik heel belangrijk als het gaat om ideeen vertalen naar een ontwerp. Je bent echt toppie en zeker een aanrader !! Ik wens je veel succes met je bedrijf en hopelijk tot een volgende opdracht. Groetjes, Sharine.

Geboortekaart ontwerp

claudia

Ook ik heb een logo laten ontwerpen door Lisa. Dankzij persoonlijk en fijn mailcontact heb ik na een tijdje heen en weer gemail met diverse concepten, dan eindelijk het logo gekregen waar ik naar op zoek was en wat precies uitdraagt waar ik voor sta en wat ik doe. De spijker op z'n kop! Daarna heb ik besloten om ook mijn huisstijl door Lisa te laten ontwerpen en ook daar heb ik absoluut geen spijt van! Lisa denkt mee, is vriendelijk, leuk, energievol, geduldig en professioneel. Als je een nieuw logo en/of huisstijl wilt, dan raad ik Lisa zeker aan. Lisa, veel succes met alles wat je nog gaat doen in de toekomst en mocht ik je hulp nog ergens voor kunnen gebruiken, dan kom ik zeker bij je terug! Groet, Claudia ten Kleij CK&A Office Support.

Logo & huisstijl ontwerp

Richard

Beste Lisa, Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische werk! Lisa heeft voor onze meubelzaak te Dordrecht een nieuw logo, huisstijl en spandoek ontworpen, waar wij ontzettend tevreden mee zijn. Lisa is zowel open als positief en reageert bovendien zeer snel op alle e-mails. Ook enkele aanpassingen nadat het geheel bijna af was, vormde voor Lisa geen enkel probleem. Voor alle ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare designer, geldt dat zij met een gerust hart de diensten van Mystic Media en in het bijzonder die van Lisa kunnen afnemen. Wij komen zeker bij Lisa terug voor een volgende opdracht! Met vriendelijke groet, R.A. van den Ende.

Logo & huisstijl & spandoek ontwerp

marcel

Afgelopen week goede samenwerking met Mysticmedia gehad. We wilden heel snel een flyer hebben voor ons restaurant voor een nieuwjaarsgroet. Met een beetje finetuning heen en weer was het heel snel door haar gedaan. En heel erg betaalbaar. Aanrader!

Flyer ontwerp

barbara

We hadden Lisa benaderd voor een spoedklus. ze reageerde direct en heeft alles super snel opgepakt. We zijn echt uitermate tevreden met de kwaliteit van haar werk. Ook vonden we het ontzettend fijn samenwerken met Lisa. Voor een volgend project komen we zeker weten terug bij haar. Een absoulte aanrader dus!! Groetjes, Barbara Gouka - House of Jamie.

Bewerking productfoto's

mike & suzanne

Wij hebben onze wensen doorgegeven voor ons bedrijfs logo. Iets wat onmogelijk was bleek toch te kunnen. Na een paar opzetjes waren wij er al snel uit! We kunnen nu onze kaartjes en shirts laten drukken! Super Bedankt, mike en suzanne.

Logo ontwerp

tim

Via Marktplaats in contact gekomen met Lisa. Ik was op zoek naar een nieuw ontwerp voor ons t-shirt. Globaal wist ik hoe ik het wilde hebben en Lisa heeft er een prachtig ontwerp van gemaakt. Het contact verliep snel en soepel, ze reageert snel op e-mails. Dat vind ik erg prettig. Ze levert de bestanden keurig in aparte mapjes aan en ik kon het zo doorsturen naar de drukker. Het t-shirt is nu mooi op tijd klaar voor onze eerste beurs. Lisa bedankt! De volgende klus zit al in je mailbox ;-) Met vriendelijke groet, Tim van Langen - V8power Heerhugowaard.

Illustratie & t-shirt ontwerp

pascal

Lisa heeft voor ons een perfecte flyer ontworpen die voldoet aan onze huisstijl en net dat ene extra heeft! De communicatie over en weer verliep perfect en snel. Een ander groot pluspunt is dat Lisa continue meedenkt en zich niet afdoet met een simpel antwoord of design maar streeft naar perfectie! Een aanrader, wij zullen in de toekomst vaker gebruik maken van haar diensten!

Flyer ontwerp

paul

Als beginnend bedrijf dacht ik laat ik ook een 'beginner' vragen voor mijn huisstijl. Nou laat dat beginner er maar af. Lisa is professioneel, een waardevol klankbord en uiterst creatief met een leuke eigen stijl. Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee Lisa inspringt op vragen, ook over haar eigen inbreng en het uiteindelijke resultaat. En dat alles voor een hele schappelijke prijs. Ik zal zeker weer bij haar terugkomen. Toppie Lisa!

Huisstijl ontwerp

annemieke

Zeer tevreden over mysticmedia. Zeer klantvriendelijk, goede communicatie en snelle service! Dus zeker aan te raden!

Artikel ontwerp

nicole

Ik ben super tevreden! Lisa is heel enthousiast, creatief en komt snel met veel voorstellen en is bovendien heel klantvriendelijk! En ik ben heeeel blij met mijn logo en visitekaartje; mooi & orgineel! Ik kan Lisa van Mystic Media zeker aanraden!! Nicole Lagrange - NL Communicatie

Logo ontwerp

jeroen

Ook ik heb zeer goede ervaringen met Mystic Media. Zoals al eerder door anderen beschreven luistert Lisa naar de klant en werkt ze snel. Erg verfrissend! De aanvraag voor een logo werd snel beantwoord en na een week was het zo goed als af. Hier en daar kleine aanpassingen maar dat was geen probleem. Flexibel, snel, verfrissend!

Logo ontwerp

fabian

Lisa is communiceerd helder via mail en voegd daad bij het woord. Ze is zeer flexibel en luisterd goed naar de wensen van de client. Mijn huisstijl heeft Lisa vormgegeven zoals ik voor ogen had en kan aangeven dat toekomstig werk naar hetzelfde adres gaat. Lekkere no nonsense benadering van een gedreven persoon....daar hou ik van.

Huisstijl ontwerp

robbert

Ik liep al twee jaar te hikken tegen een logo totdat mijn vriendin het zat was en Lisa inschakelde. In zeer korte tijd heel veel ideeen op me af gekregen en daarna de finetuning ingezet. Lisa luistert naar je feedback en is zeer snel in het realiseren van ontwerpen. Ze is goed bereikbaar en staat open voor jouw eigen inbreng om samen tot resultaat te komen. Ik ben blij met mijn logo en kan eindelijk visitekaartjes bestellen na twee jaar zzp'er te zijn dank zij MysticMedia.

Logo ontwerp

arnoud

Lisa is erg enthousiast, creatief en reageert snel op e-mails. Ze luistert goed en komt zelf ook met leuke ideeen. Binnen een week was het ontwerp af! Helemaal top! Zeker aan te raden.

Visitekaart ontwerp

martijn

Lisa heeft voor mij een logo en huisstijl ontworpen en ik ben hier heel erg tevreden over. de samenwerking is perfect gelopen, ze doet er echt alles aan om tot een goed eindresultaat te komen. Dus als je op zoek bent naar een mooi logo en huisstijl, maar je twijfelt door welke ontwerper, zoek niet verder maar kies voor MysticMedia!!!

Huisstijl ontwerp

john

Wij waren voor ons bedrijf op zoek naar een geschikt logo. Mysticmedia heeft meer dan voldaan aan onze verwachtingen. Zeer professionele aanpak en een geweldige service.
Bedankt, John (passion4body.com)

Logo ontwerp

robbert

Ik liep al twee jaar te hikken tegen een logo totdat mijn vriendin het zat was en Lisa inschakelde. In zeer korte tijd heel veel ideeen op me af gekregen en daarna de finetuning ingezet. Lisa luistert naar je feedback en is zeer snel in het realiseren van ontwerpen. Ze is goed bereikbaar en staat open voor jouw eigen inbreng om samen tot resultaat te komen. Ik ben blij met mijn logo en kan eindelijk visitekaartjes bestellen na twee jaar zzp'er te zijn dank zij MysticMedia.

Logo ontwerp

Laad meer reacties